Cronica Cârcotașilor la final de sezon. Din toamnă, rămâne fără Huidu. Care sunt noile planuri

După mii de minute de cârcoteli, hohote de râs, dans de bebelușe și un sezon desfășurat în plină pandemie, Cronica Cârcotașilor intră în vacanță. Emisiunea difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la PRIMA TV, intră în pauză, dar echipa din spatele proiectului de televiziune își continuă munca.

Cel mai lung sezon

“A fost veselie în timp de pandemie. A fost un sezon lung, în care am tratat subiecte care mai de care și sunt sigură că râsul provocat de cârcoteală a fost mai molipsitor decât orice virus și ne-a ținut sănătoși, cu moralul sus, în toată perioada asta nebună și plină de incertitudini”, spune Ioana Petric. Și, pentru că vremurile excepționale au cerut condiții excepționale, echipa Cronicii a depășit cu bine pandemia.

“A fost cel mai lung sezon, plin de lucruri frumoase, multe teste rapide făcute și, acum, la final, cu super imunitate pentru că suntem toți vaccinați”, adaugă amuzat Codruț Kegheș.

Huidu se retrage

Șerban Huidu a luat o decizie majoră la final de sezon:

”Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran. Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotașilor este mai mult decât copilul meu de suflet. Mă întorc acolo de unde am început, la creație. La debut am vrut sa scriu doar textele, dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac si pe prezentatorul. Apoi, în 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase și soluțiile de înlocuire nu funcționau corespunzător. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10 în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, spune Șerban Huidu.â

Dezbrăcatu: Vocea și talentul ne recomandă!

Pentru toți cârcotașii din fața micului ecran, Ioana Petric, co-prezentator al emisiunii, are un mesaj:

“Motivele de cârcoteală nu încetează niciodată, iar Cronicuța este emisiunea unde telespectatorii contează, pentru că ei sunt cei ce ne trimit toate sesizările. Plus că și noi suntem frumușei și simpatici.” Și, spune Dezbrăcatu: “vocea și talentul ne recomandă! Pe lângă faptul că suntem cea mai longevivă emisiune de după Revoluție, ziua și ora emisiei nu au fost schimbate niciodată și puțin sunt cei care nu știu că miercurea e Cronicuța!”

De 21 de ani, Cronica este portavocea cârcotașilor de pretutindeni. “Cârcotașii ne scriu, ei ne pârăsc pe cei ce merită, ei ne ajută și ne spun subiecte, ei sunt ochii și urechile noastre”, spune Șerban.
Pentru vacanță planurile sunt deja făcute. Tot în echipă. “Suntem o gașcă tare unită. Sunt convinsă că nu vom avea timp să ni se facă dor unul de altul, pentru că ne vom întâlni și pe perioada vacanței”, spune Ioana. “Avem un grup care și în vacanță e la fel de activ, așa că nu simțim o lipsa acută, dar dacă ne apucă dorul ne vedem fără probleme”, adaugă Codruț.

Iar reîntoarcerea în toamnă cu un nou sezon al Cronicii vine și cu alte surprize. “Revenim pe 1 septembrie pe platourile de filmare. Cu o bebelușă nouă. Cristina va naște în septembrie și trebuie cineva să îi ia locul. Și nu e singura surpriză”, promite Șerban Huidu.

Cronica revine în septembrie, dar, până atunci, puteți trimite balbe la www.cârcotașîi.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cronica carcotasilor final cronica carcotasilor huidu pleaca retragere huidu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes