Cu mască, fără mască… Dan Negru renunță la revelioanele mascate: E ultimul an!

Cu mască, fără mască... Dan Negru renunță la revelioanele mascate: E ultimul an!
Cu mască, fără mască... Dan Negru renunță la revelioanele mascate: E ultimul an!

Dan Negru a luat o decizie care i-a surprins pe fanii săi. Vedeta Antenei 1 a scris pe pagina sa de socializare că de anul viitor nu va mai realiza formatul de spectacol de Revelion cu care ne-a obișnuit în ultimii 10 ani.

Prezentatorul a mărturisit că show-ul cu măști nu va mai fi difuzat de anul viitor la Antena 1. ”E ultimul an în care prezint showul cu măști! Am făcut zeci de revelioane fără măști și în viitoarele mele revelioane nu vor mai fi măști.

Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80.

„Cu mască, Fără mască „se numea programul și era prezentat de Simona Patraulea care a murit în 2018 la 87 de ani.

Astăzi formatul cu vedete mascate, „Scenă Misterelor” care, recunosc,a copiat „Cu Mască/Fără Masca”al TVR-ului, e vândut și în Ungaria.

Nu știu dacă statul român, reprezentat de TVR, are vreun căștig din tranzacție și nici nu știu dacă TVR, că orice fabrică de stat, a știut să-și păstreze patrimoniul și să-și valorifice ideile. Nu prea cred…

În prezentarea showului cu măști din Ungaria se spune că e „un concurs bazat pe franciză Masked Singer care provine din versiunea romanescă”

„Masked Singer” e și el un format sud coreean, lansat în 2015 cu aceeași idee la bază, vedete mascate.

E datoria mea morală să spun că ideea măștilor e din România anilor ’80 când se numea „Cu Mască, Fără Mască”.

E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă !

Am revigorat ideea după 40 ani, în 2012 și anul asta o prezint pentru ultima dată.

Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici și altcineva o să reia idee, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Patraulea.

Eu am fost doar un trecător prin acest format…

Spun toate astea pentru că eu cred că elitele morale trebuie să fie mai valoroase decât cele intelectuale !”, a scris Dan Negru pe Facebook, cel care va fi la Revelionul 2022, de la Antena 1, vineri noaptea, pentru a 22-a oară în postura de prezentator.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dan negru dan negru renunta revelion antena 1 revelion cu dan negru
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes