Social

Cultivatori de canabbis în apartament, reținuți de poliție

Trei tineri care au înfiinţat o cultură de cannabis au fost reţinuţi de poliţiştii tulceni pentru 24 de ore, anchetatorii confiscând în urma mai multor percheziţii două kilograme de muguri de cannabis.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurori DIICOT Tulcea, au făcut cinci percheziţii la trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din judeţul Tulcea.

“Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai 2020, persoanele în cauză ar fi înfiinţat o cultură de cannabis într-o locuinţă din judeţul Tulcea, în vederea comercializării. În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ două kilograme de muguri de cannabis, trei telefoane mobile şi un autoturism de lux”, a precizat IPJ Tulcea, conform news.ro.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Trupul lui Bogdan Stanoevici, dus la crematoriu, în ciuda plângerii depuse la Parchet, pentru autopsie

Daniela Arnăutu

Bucată dintr-un sarcofag din epoca romană, găsită în locuinţa unui constănţean

Saghin Cristian

Doliu în PSD Constanța » A murit tatăl Adinei Florea

Mihnea Tudor

Val de scumpiri: Preţurile au crescut, potrivit INS, cu 2,1%, în decembrie 2020, față de aceeași perioadă din 2019

Daniela Arnăutu

Sanitas pichetează sediul Guvernului şi prefecturile din mai multe judeţe: ”Hoţii”, ”Mincinoşii”, strigă protestatarii, cerând demisia Guvernului

Gloria Pascu

Bogdan Stanoevici a murit

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »