Politica

Cum explică Daniel Fenechiu imaginile cu pisica și coniacul

În urma apariției în spațiul public a imaginilor cu Daniel Fenechiu din ultima pauză a ședinței online a Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului României, în care vântura o sticla de coniac, apoi le-a arătat colegilor pisica familiei, senatorul PNL a trimis un comunicat de presă prin care își cere scuze.

Daniel Fenechiu a ținut să menționeze că la ultima ședință a Comisiei juridice el nu a consumat deloc alcool, deși a arătat la cameră o sticlă de coniac. În plus, acesta a spus că în ceașca pe care o avea lângă el era, de fapt, cafea.

Cât despre imaginile în care el este surprins cum își prezintă motanul, Sasha, acesta a explicat că nu crede că această acțiune a afectat în vreun fel buna funcționare a Comisiei, mai ales că acestă faptă s-a întâmplat la sfârșit de ședință.

În plus, senatorul Daniel Fenechiu a menționat în comunicatul de presă trimis că atitudinea lui a fost generată atât de oboseala acumulată, cât și de împrejurare, având în vedere că știa că discuția este purtată într-un mediu privat, în cadrul căreia rigorile comunicării interumane nu sunt impuse de cadrul oficial:

”În final, țin să arăt că regret împrejurarea că am făcut o glumă nefericită, pe fond de oboseală, la o oră târzie și îmntr-o discuție online pe care o știam nepublică, chiar dacă, așa cum am arătat, intențiile mele au fost de detensionare a atmosferei. Totodată, îi rog pe toți cei pe care abordarea mea nefericită i-a dezamâgit să mă scuze”, își încheie cominicatul senatorul Daniel Fenechiu.

Alte știri de interes

Ordinea partidelor pe buletinele de vot pentru Diaspora, stabilită oficial

Gloria Pascu

PNL iese la atac: Vor fi deparazitate toate instituţiile statului în care PSD şi-a plantat oameni precum Florin Iordache

Saghin Cristian

PNL a depus lista candidaturilor la alegerile parlamentare și a anunțat sloganul de campanie

Mihnea Tudor

Traian Berbeceanu, angajat ca funcţionar public la grupul deputaţilor PNL – surse. I se pregătește ceva

Mihnea Tudor

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din ALDE. Partidul său va dispărea

Mihnea Tudor

Raluca Turcan, profet PNL: Judecătoarea Maya Teodoriu, răsplătită de PSD cu un loc pe lista la Senat

Mihnea Tudor

Un alt treilea medic de renume, racolat de PSD: rectorul UMFST Târgu Mureș

Mihnea Tudor

Orban: Am validat listele pentru parlamentare. Doar doi miniştri ai Cabinetului nu se regăsesc pe liste

Saghin Cristian

Programul de guvernare al Alianţei USR-PLUS a fost aprobat. Care sunt obiectivele pentru următorii 4 ani

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »