Cum i-a ”tocat” Roxana 100.000 € lui Florin Salam

Cum i-a ”tocat” Roxana 100.000 € lui Florin Salam
Cum i-a ”tocat” Roxana 100.000 € lui Florin Salam

Luna decembrie a anului trecut a fost deosebit de dificilă pentru Florin Salam şi iubita lui, Roxana Dobre, care s-au despărţit, dar au intrat în 2018 iarăşi împreună. Aşa-zisele motive ale certurilor dintre ei au ajuns în spaţiul public, dar nimeni nu a ştiut cu exactitate de ce bruneta şi-a luat fetiţele şi a plecat acasă la mama ei. CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, a aflat însă un motiv extrem de plauzibil al rupturii din familia manelistului!

Imediat ce vestea despărţirii lui Florin Salam a ajuns la urechile fanilor, aceştia au început să construiască fel şi fel de scenarii. Persoane apropiate manelistului au spus iniţial că Roxana Dobre l-ar fi înşelat chiar cu fostul ei iubit, dar Roxana a intervenit imediat ca să spună public că Florin e bărbatul vieţii ei şi că certurile dintre ei nu au dus la o despărţire. Separarea a avut loc până la urmă şi chiar Salam a confirmat-o „Nu ne mai împăcăm. Nu prea vreau să vorbesc despre asta, nu e un moment bun. Poate altă dată, când va fi momentul, dar acum nu este…”, a spus atunci Florin Salam, la Antena Stars.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Cum i-a ”tocat” Roxana 100.000 € Florin Salam
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes