Opinii

Cum să-ți folosești soția ca armă politică

Florin Cîțu, ședință de Guvern
Florin Cîțu, ședință de Guvern

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este atacat politic în mod ”mizerabil” prin știri false construite ”în cel mai securistic mod”, pentru că refuză ”să arunce țară în aer”, făcând referire în acest sens la ”o gașcă organizată de terorișți economici”, anume la „un politician care se ascunde după fustele nevestei” și un avocat care ”profită de pe urmă necazurilor unor oameni pentru a face bani”.

”Cum să -ți folosești soția că armă politică. De câteva zile urmărim cu toții un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales dacă va uiati cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc țară în aer. Deși toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluția economiei, inflație și dobânzi mai mici, moneda națională stabilă, creștere economică în primul trimestru și păstrarea ratingului de țară, continuă mârșav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine și îmi atacă în cel mai ticălos mod familia”, scrie Florin Citu pe Facebook. 

Ministrul sus’ine că este atacat de un politician care ”se ascunde după fustele nevestei” și un avocat.
”Cine mă atacă? O gașcă organizată de terorișți economici. Un politician și prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine și familia mea adevărate teleonovele la TV. Celălalt, un avocat care profită de pe urmă necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreună, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituționale încasând milioane de lei de la clienți. Poate ar trebui să dea banii înapoi.

Nu în ultimul rând, s-a alăturat echipei și un demintar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva.
Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte și voi dezvălui TOT. Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declarația mea de avere este publică și acolo sunt trecute moștenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit și onest. Cum să înțeleagă socialiștii că în țară asta sunt și oamenii cinstiți? Ei știu doar să fure proprietățile și muncă oamenilor”, mai scrie ministrul de Finanțe.

Scandalul recent a pornit de la faptul că în presă au apărut informații precum că Florin Citu ar fi desființat Direcția Generală Juridică din ministerul Finanțelor, pentru a evita un proces în care e parte tatăl său.

Alte știri de interes

Este păcat, Ioane! Și târziu…

Gabriela Ibens

Mirosul de cerneală chinezească

Gabriela Ibens

Parfumul mălinilor de pe Strada Veche

Gabriela Ibens

Impresarul de meseriași

Gabriela Ibens

Paradoxul GRATUITĂȚII în sistemul medical românesc: Donatorii devin DUȘMANI ai statului. Plasma convalescentă NU poate fi recoltată din cauza ”Baronilor sângelui”, iar românii mor de coronavirus

Mihnea Tudor

Eleva de 10, care a refuzat ”recompensa” Guvernului, acuză hărțuirea părinților săi. ”Îmi aduce aminte de Ceaușescu”

Gloria Pascu

Brânza bună se cunoaște de dimineața

Gabriela Ibens

Scurt tratat de marketing electoral sau Cum să ai eficiență maximă cu investiții minime

Gabriela Ibens

De ce nu sunt bune vacanțele. Zâmbești, te scuturi, te ridici…

Gabriela Ibens

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »