Cum se vor desfășura meciurile din LIGA 1? Burleanu a dat toate explicațiile

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a explicat în ce condiții se vor desfășura meciurile din Liga 1, în următoarea perioadă.

Astfel, fiecare stadion va fi împărțit în trei zone, în care se vor regăsi câte un număr limitat de persoane, pentru a preveni, pe cât se poate, răspândirea noului coronavirus. Totodată, jucătorii vor fi supuși mai multor teste.

”Regulile vor fi foarte stricte când jucătorii intră pe teren. Toți jucătorii vor fi testați cu două trei zile înainte de primul meci, apoi la un interval de 14 zile. Delegatul va fi testat și el cu două zile înainte de joc. Nu vom mai vedea strângeri de mână. Conferințele de presă vor fi online. Stadioanele vor fi împărțite în trei zone: în zona interioară a stadioanelor vom avea 80 de persoane, în zona tribunelor vor fi 85 și în exterior – 60.

Nu vor exista servicii de catering la stadion. Echipa oaspete vine cu 90 de minute înainte de gazde la stadion. Ședințele tehnice să fie organizate în spațiul liber”, a spus Răzvan Burleanu într-o intervenție la Digi 24.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes