Magazin

”Curs de atenție” pentru o mai bună bunăstare mintală

Se estimează că 1 din 4 persoane din Anglia se confruntă cu unul sau mai multe tipuri de probleme de sănătate mintală într-un an. Având în vedere pandemia actuală, experții au avertizat deja despre o creștere a cazurilor de anxietate, depresie și paranoia. Cu blocaje, restricții de călătorie și norme stricte de distanțare socială, contactul cu terapeuții pentru pacienții vechi și noi nu este ușoară.

Ca atare, industria sănătății caută acum o dezvoltare digitală pentru a ajuta pacienții.

Cu misiunea de a oferi intervenții digitale de sănătate mintală de înaltă calitate, care să aibă un impact real și de durată asupra vieții, Wellmind Health a lansat Be Mindful, un curs digital de care beneficiază participanții prin furnizarea tuturor elementelor terapiei cognitive bazate pe atenție (MBCT), anunță insightscare.com. Persoanele fizice se alătură cursului, fie prin auto-înscriere, fie prin înscriere de către întreprinderea lor sau sponsorul de asistență medicală.

În fiecare an sunt lansate mii de aplicații de sănătate mintală și putem spune acum că industria noastră este stabilă, având o piață pentru produsele sale. La fel ca majoritatea piețelor, există produse bune și proaste, toate făcând afirmații îndrăznețe cu privire la beneficiile lor. Pe măsură ce piața se maturizează, clienții devin din ce în ce mai atenți la ceea ce cumpără, în special pentru produsele care au legătură cu ceva la fel de personal și sensibil ca sănătatea mintală.

Aplicațiile de sănătate mintală fac acum parte din ceea ce este un serviciu extrem de complex de către furnizorii de servicii medicale și de întreprinderi, referitor la securitatea datelor, siguranța și obligația de îngrijire. Pentru aceasta, am investit mult în dezvoltarea platformei noastre pentru aplicațiile noastre și în furnizarea unui portal de gestionare a cursurilor bazat pe web, unde furnizorii pot monitoriza progresul participanților la curs, cu anonimat și confidențialitate completă, și pot măsura eficacitatea cu rapoartele rezultatelor evaluării stării de sănătate și a analizelor comportamentale.

Richard Latham – CEO & Co Founder este un producător și antreprenor web experimentat, care a lansat una dintre primele agenții de design web din Marea Britanie, Bluewave la Londra în 1995. A cofondat Wellmind Health în Brighton în 2002 împreună cu Will Mulder (CTO), cu misiunea clară de a furniza cursuri digitale inovatoare bazate pe dovezi, cu rezultate remarcabile pentru sănătate. Pe lângă direcționarea creșterii companiei, Richard a acționat ca producător și scriitor pentru aplicațiile Be Mindful, Pathway through Pain și Meditainment.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Un aisberg uriaș, de mărimea Parisului sau Londrei, se desprinde din Antarctica

Daniela Arnăutu

Descoperire excepţională în Pompei a unui fastuos car ceremonial roman

Mircea Furdu

Horoscop RUNE cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 1 – 7 martie 2021

Mihnea Tudor

Weekend cu vijelii în toată țara. Vântul va atinge și 90 km/h, iar la munte va ninge

Daniela Arnăutu

Se întoarce FRIGUL! Prognoza meteo anunță lapoviță și ninsori începând de sâmbătă

Gloria Pascu

Etna a iluminat cerul nopţii expulzând lavă la o înălţime amețitoare – VIDEO

Mircea Furdu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »