”Curs de atenție” pentru o mai bună bunăstare mintală

Se estimează că 1 din 4 persoane din Anglia se confruntă cu unul sau mai multe tipuri de probleme de sănătate mintală într-un an. Având în vedere pandemia actuală, experții au avertizat deja despre o creștere a cazurilor de anxietate, depresie și paranoia. Cu blocaje, restricții de călătorie și norme stricte de distanțare socială, contactul cu terapeuții pentru pacienții vechi și noi nu este ușoară.

Ca atare, industria sănătății caută acum o dezvoltare digitală pentru a ajuta pacienții.

Cu misiunea de a oferi intervenții digitale de sănătate mintală de înaltă calitate, care să aibă un impact real și de durată asupra vieții, Wellmind Health a lansat Be Mindful, un curs digital de care beneficiază participanții prin furnizarea tuturor elementelor terapiei cognitive bazate pe atenție (MBCT), anunță insightscare.com. Persoanele fizice se alătură cursului, fie prin auto-înscriere, fie prin înscriere de către întreprinderea lor sau sponsorul de asistență medicală.

În fiecare an sunt lansate mii de aplicații de sănătate mintală și putem spune acum că industria noastră este stabilă, având o piață pentru produsele sale. La fel ca majoritatea piețelor, există produse bune și proaste, toate făcând afirmații îndrăznețe cu privire la beneficiile lor. Pe măsură ce piața se maturizează, clienții devin din ce în ce mai atenți la ceea ce cumpără, în special pentru produsele care au legătură cu ceva la fel de personal și sensibil ca sănătatea mintală.

Aplicațiile de sănătate mintală fac acum parte din ceea ce este un serviciu extrem de complex de către furnizorii de servicii medicale și de întreprinderi, referitor la securitatea datelor, siguranța și obligația de îngrijire. Pentru aceasta, am investit mult în dezvoltarea platformei noastre pentru aplicațiile noastre și în furnizarea unui portal de gestionare a cursurilor bazat pe web, unde furnizorii pot monitoriza progresul participanților la curs, cu anonimat și confidențialitate completă, și pot măsura eficacitatea cu rapoartele rezultatelor evaluării stării de sănătate și a analizelor comportamentale.

Richard Latham – CEO & Co Founder este un producător și antreprenor web experimentat, care a lansat una dintre primele agenții de design web din Marea Britanie, Bluewave la Londra în 1995. A cofondat Wellmind Health în Brighton în 2002 împreună cu Will Mulder (CTO), cu misiunea clară de a furniza cursuri digitale inovatoare bazate pe dovezi, cu rezultate remarcabile pentru sănătate. Pe lângă direcționarea creșterii companiei, Richard a acționat ca producător și scriitor pentru aplicațiile Be Mindful, Pathway through Pain și Meditainment.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

sanatate mintala
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes