Cutremur cu magnitudinea 4.6, în judeţul Arad

Un cutremur cu magnitudinea 4.6 s-a produs, luni seară, în judeţul Arad, la o adâncime de 13 kilometri, anunţă Institutul pentru Fizica Pământului, care a revizuit informaţiile iniţiale. IGSU a anunţat că, în judeţele unde seismul a fost resimţit, echipaje operative vor face recunoaşteri în teren.

Potrivit INFP, cutremurul a avut loc în Crişana, judeţul Arad, având magnitudinea ML 4.6, şi s-a produs la o adâncime de 13 kilometri.

Intensitatea seismului a fost VI.

Cutremurul s-a produs la 22 kilometri SE de Arad, 47 kilometri NE de Timisoara, 74 kilometri SE de Bekescsaba, 92 kilometri N de Resita.

UPDATE – ”În urmă cu puţin timp, în Banat, Arad s-a produs un cutremur cu intensitatea de 4,6 pe Richter. Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime. Echipaje operative din judeţele unde seismul a fost resimţit vor fi trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaştere”, a transmis Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cutremur arad
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes