Cutremur pe scena politică. Băsescu: Va fi vai și amar de Dragnea!

Cutremur pe scena politică. Băsescu: Va fi vai și amar de Dragnea!
Cutremur pe scena politică. Băsescu: Va fi vai și amar de Dragnea!

Fostul președinte Traian Băsescu a fost invitat la România Tv, sâmbătă seara, unde a abordat subiecte politice de actualitate, printre acestea fiind și apropiatele alegeri europarlamentare.

”Alianțe nu sunt, în afară de asta dintre Barna și Cioloș. A venit Pavelescu și a făcut alianță cu PSD. Orice aș fi putut să cred, dar nu să văd vreodată țărăniștii în alianță cu partidul lui Iliescu. N-are de câștigat nimic PSD-ul pentru că țărăniștii adevărați nu se vor duce să promoveze PSD-ul. Nu pot vedea un țărănist să se ducă din ușă în ușă să promoveze minciunile PSD. Nu-l pot vedea pe țărănistul ăla, urmașul lui Coposu, cum se duce el la oameni să le spună că s-a aliat cu PSD-ul.

Sunt alegeri care vor schimba raportul de forțe între partide. Orice procent sub 46% este grav, dar dacă vor lua sub 30% va fi vai de capul lui Dragnea. Dacă PNL+PMP vor obține cumulat peste PSD vor avea o problemă foarte gravă, pentru că și-ar pierde legitimitatea: cum vor mai spune ei că așa i-a mandatat electoratul”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

 

 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeribasescudragnea psdeuroparlamentare
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes