Daciana Sârbu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Când v-a enervat cel mai tare Victor Ponta?”

Daciana Sârbu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Daciana Sârbu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Daciana Sârbu, antreprenor, fost membru al Partidului Social Democrat și fost europarlamentar, va fi invitată  duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Fiica politicianului Ilie Sârbu, Daciana Sârbu a fost implicată în politică timp de 22 de ani, ocupând funcții de deputat și europarlamentar în trei mandate consecutive. În anul 2019, a luat decizia de a se retrage din viața politică pentru a se dedica afacerilor private și a se concentra  asupra propriei afaceri de produse de patiserie.

În cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Daciana Sârbu va oferi telespectatorilor o perspectivă inedită asupra vieții sale personale și a experiențelor din lumea politică.

“De ce vi s-a acrit de politică?”, “Când v-a enervat cel mai tare Victor Ponta?”, “Este femeia mai tare ca bărbatul?”, “Ce simțiți când fetița adoptată vă spune <mama>?”, “Cum e să fii în papucii Elenei Ceaușescu?”, “Ce complexe aveți astăzi?” și “Sunteți pregătită să deveniți Prima Doamnă?”, acestea sunt câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai invitatei sale.  

La întrebarea legată de ce simte când fetița sa adoptată îi spune mamă, Daciana a oferit un răspuns emoționant.

“Noi am pornit pe acest drum asumându-ne că vom trăi alături de ea toate traumele prin care a trecut”, spune Daciana Sârbu.

În prezent, Daciana Sârbu gestionează cu succes propria afacere în domeniul prăjiturilor și se bucură de o viață personală împlinită, fiind căsătorită și având doi copii.

Nu ratați emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminica aceasta la ora 22:30, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifaidaciana sarbu denise rifaidenise rifai
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes