Daea: UE va aloca 6 milioane de euro pentru a promova carnea de oaie

Daea: UE va aloca 6 milioane de euro pentru a promova carnea de oaie
Daea: UE va aloca 6 milioane de euro pentru a promova carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sâmbătă, la Ploieşti, că Uniunea Europeană va aloca şase milioane de euro, anul viitor, pentru promovarea consumului de carne de oaie şi capră.

Prezent la Ploieşti, la campania de promovare a consumului de carne de oaie, “Alege oaia”, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că, pentru anul viitor, Uniunea Europeană va aloca şase milioane de euro pentru promovarea consumului de carne de oaie şi capră.

„Uniunea Europeană a prins în programul pe 2018 în fila bugetară a Comisiei Europene o sumă importantă pentru promovarea consumului de carne de oaie şi capră. (…) Această sumă este în jur de şase milioane de euro pentru promovare, iar statele membre, ca să acceadă la această sumă, trebuie să realizeze programe. (…) Suma va fi accesată în 2018″, a explicat Daea. … Sursă: Daea: UE va aloca 6 milioane de euro pentru promova carnea de oaie

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

carnea de oaie daea milioane euro oaia oaia daea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes