Damian Drăghici, artistul supranumit “Omul-orchestră”, vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Damian Drăghici, artistul supranumit , vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Damian Drăghici, artistul supranumit , vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Unul dintre cei mai cunoscuți și talentați muzicieni din România, Damian Drăghici este invitatul de astăzi, 13 iulie, al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cu o carieră muzicală de peste 40 de ani, Damian Drăghici, acum în vârstă de 51 de ani, este un artist complet. A studiat, încă din copilărie, mai multe instrumente muzicale, motiv pentru care a fost supranumit, de către apropiați, <omul-orchestră>. Naiul este instrumentul care l-a consacrat atât în țară, cat si peste hotare, artistul cântând, de-a lungul anilor, pe cele mai prestigioase scene ale lumii.

Povestea de viață a lui Damian Draghici este demnă de un film.
Damian Drăghici a plecat din țară în Statele Unite ale Americii, înainte de Revoluția din 1989. A studiat la prestigiosul Colegiu de Muzică Berklee, a avut o evoluție uluitoare, iar în prezent, se bucură de o carieră strălucită, de-a lungul căreia a primit numeroase premii, dar, mai presus de orice, a adunat admirația milioanelor de oameni din întreaga lume.

Fondator al trupei Damian & Brothers, artistul provine dintr-o familie cu o tradiție muzicală veche de șapte generații, a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a doi copii.

„Ați mințit că ați câștigat un premiu Grammy?”, „De ce ați consumat droguri?”, „A fost Damian&Brothers apogeul carierei dumneavoastră?”, „Cât timp v-ați simțit un cerșetor?”, „V-ați simțit vinovat că v-ați părăsit fiica?”, „De ce nu a fost familia mândră de dumneavoastră?”, „V-ați amenințat tatăl cu pistolul?”, acestea  sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate artistului Damian Drăghici, în această seară, într-o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 intrebaridamian draghicisenise rifai
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes