Dan Bălan, captiv în teatrul de război din Kiev! N-a reușit să scape, oricâți bani a pus la bătaie

Dan Bălan, captiv în teatrul de război din Kiev! N-a reușit să scape, oricâți bani a pus la bătaie. Foto: Dan Balan, facebook
Dan Bălan, captiv în teatrul de război din Kiev! N-a reușit să scape, oricâți bani a pus la bătaie. Foto: Dan Balan, facebook

Fostul lider al trupei O-zone, Dan Bălan, nu poate ajunge la domiciliul său din Statele Unite ale Americii. Este în continuare captiv în capitala Ucrainei, cel mai bombardat oraș de către trupele rusești.

Dan Bălan ar fi încercat din răsputeri să găsească o aeronavă care să îl transporte afară din zona de conflict, însă fără succes, chiar dacă stă foarte bine la capitolul financiar, fiind multimilionar. Se pare că toată agoniseala “de milioane” de pe urma concertelor şi contractelor cu televiziunea nu-i sunt de niciun folos acum, conform cancan.ro.

Una dintre măsurile adoptate de către autoritățile din Ucraina a fost suspendarea zborurilor, fapt ce a ridicat serioase probleme chiar și pentru un star internațional cum este Dan Bălan. Într-un interviu din anii trecuţi, Dan Bălan se lăuda cu o avere impresionantă de peste zece milioane de euro din drepturile de difuzare a pieselor, concerte şi contracte de imagine. Din banii adunaţi, şi-a achiziţionat un apartament de lux în inima New York-ului. La ce bun dacă, iată, astăzi, în cea mai tensionată zi din istoria internaţională din ultimii ani, vedeta nu poate găsi o cale să zboare în afara zonei de conflict. A încercat deja să facă rost de o aeronavă privată însă fără succes.

Conform sursei citate, Dan Bălan și fostul coleg de trupă, Arsenium, au avut un dialog în care Dan s-ar fi plâns că a încercat din răsputeri să găsească un mijloc de transport aerian care să-l ducă dincolo de granițele Ucrainei, dar că singura soluție rămâne cea terestră, cozile către vamă fiind extrem de aglomerate. În plus, accesul se face cu dificultate şi asta pentru că sunt foarte mulţi cetățeni dornici să evadeze şi să iasă din bătaia proiectilelor. Republica Moldova, țara natală a lui Dan Bălan, a declarat stare de urgență și oferă tot suportul pentru ucrainienii care vor să se refugieze în vecinătate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dan balandan balan captiv
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes