Dan Barna fără mască, fotografiat, la finalul lunii martie, la o terasă aglomerată, cu primarul Radu Mihaiu. Incredibil ce a făcut primarul după acest moment

Dan Barna fără mască, fotografiat, la finalul lunii martie, la o terasă aglomerată, cu primarul Radu Mihaiu. foto: captura video B1Tv
Dan Barna fără mască, fotografiat, la finalul lunii martie, la o terasă aglomerată, cu primarul Radu Mihaiu. foto: captura video B1Tv

Vicepremierul Dan Barna, copreședinte al USR-PLUS, a fost fotografiat, pe 27 martie, în timp ce se afla la o terasă din Capitală, alături de mai multe persoane, într-un spațiu vizibil aglomerat, fără a purta mască de protecție. Imaginile au fost difuzate, în exclusivitate, marți seară, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire, pe B1 Tv.

„Pe 26 martie, Vlad Voiculescu, Lucian Bode, premierul Cîțu au anunțat restricțiile în Capitala României. Sâmbătă, 27 martie, Dan Barna, vicepremierul României, s-a dus la terasă (…) să mănânce și să bea alături de Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, alături de soții, de familie, de prieteni, undeva la vreo 12-13 USR-iști s-au întâlnit.

Conform măsurilor de restricție, nu este voie să stai la masă mai mult de șase persoane din familie sau din cercul apropiat fără să porți mască. Domnul Dan Barna a fost surprins nepurtând mască, alături de primarul Sectorului 2, de doi deputați USR. (…)

Dan Barna a stat acolo de la ora 13 până la ora 16, iar domnul Mihaiu, primarul Sectorului 2, a stat până la ora 17, după care s-a dus, seara, să închidă clubul Bamboo. Da?! Domnul Mihaiu a spus ”dom’le nu mai putem cu acești ilegaliști, care încalcă legea, nu poartă mască, fac petreceri ilegale”, și de la crâșma unde a încălcat legea, primarul Sectorului 2 s-a dus să închidă Clubul Bamboo. (…) Foarte bine a făcut”, a declarat jurnalistul Silviu Mănăsire prezentând imaginile cu pricina.

Conform sursei citate, vicepremierul a fost contactat în timpul emisiunii, însă nu a răspuns la telefon. Nici primarul Sectorului 2 nu a dorit să comenteze imaginile.

În schimb, Barna i-a transmis un mesaj senatorului PNL Daniel Fenechiu, prezent în acea emisiune:

”Văzând subiectul anunțat, l-am întrebat pe Dan Barna ce s-a întâmplat la data respectivă. Povestea a fost următoarea: a fost la masă între ora 15 și 16.30. Au fost nouă persoane, au stat la două mese, la o masă patru, la alta cinci persoane. Era o întâlnire cu artiști de artă modernă și galeriști. (…) Viceprim-ministrul Dan Barna a avut o întâlnire de lucru pe o terasă cu niște galeriști”, a declarat Daniel Fenechiu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barna mihaiu mascabarna terasa fara mascabrna fara mascadan barnadan barna fara mascadan barna radu mihaiu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes