Dan Barna, reacție despre schimbarea prefectului Capitalei

Vicepremierul Dan Barna a declarat referitor la schimbarea prefectului Capitalei, că este ceva firesc, iar Alin Stoica care a fost propus de USR-PLUS pentru această funcţie este un om cu experienţă care „vine din societatea civilă cu acel aer proaspăt şi cu acea energie de care cred eu că are nevoie şi la nivelul Prefecturii”.

„Este o schimbare firească. Colegul nostru Alin Stoica este un om cu experienţă şi un om care vine din societatea civilă cu acel aer proaspăt şi cu acea energie de care cred eu că are nevoie şi la nivelul Prefecturii”, a afirmat Dan Barna, după ce a fost audiat joi de DLAF.

Guvernul a aprobat miercuri numirea lui Alin Stoica în funcţia de prefect al Capitalei, în locul lui Traian Berbeceanu. Stoica a depus joi jurământul în acestă poziţie. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alin stoica prefect bucuresti dan barna schimbare prefect schimbare prefect bucuresti
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes