Dan Capatos, dat afară de pe Antena 1. Unde a ajuns realizatorul TV

Dan Capatos, dat afară de la Antena 1. Unde a ajuns realizatorul TV
Dan Capatos, dat afară de la Antena 1. Unde a ajuns realizatorul TV

Dan Capatos, care realiza, la miezul nopții, pe Antena 1, emisiunea Xtra Night Show, părăsește principalul post al trustului lui Dan Voiculescu. După 13 ani, acesta a fost scos din grila principalului post al grupului Intact.

Din 11 ianuarie, show-ul nocturn va putea fi urmărit pe canalul Antena Stars. Dan Capatos va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus.

În locul emisiunii lui Capatos, Antena 1 va difuza Observatorul de noapte.

Dan Capatos a început să modereze emisiunea „Un Show Păcătos” în 2007, o producție ce a atras de-a lungul istoriei mai multe amenzi. Emisiunea lui Capatos și-a atras sute de reclamații la CNA și a fost, de multe ori, caracterizată ca un tabloid extrem.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dan capatos a plecat dan capatos afara antena 1 dan capatos antena stars dan capatos Xtra Night Show Xtra Night Show Xtra Night Show mutata
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes