Dan Negru după 22 de ani la Antena 1 a semnat cu Kanal D

Una dintre cele mai mari surprize ale acestui început de an vine de la postul de televiziune turcesc Kanal D, cel care a reușit să obțină semnătura prezentatorului cu cele mai multe revelioane realizate de-a lungul ultimilor 30 de ani. Astfel, Dan Negru, realizator Antena 1 de 22 ani, a semnat deja un contract cu postul Kanal D, potrivit Paginademedia.ro.

Dan Negru va fi realizator la postul Kanal D, deţinut în România de Dogan. Conform surselor Paginademedia.ro, oficializarea transferului este doar o chestiune de zile.

Dan Negru a început să lucreze la Antena 1 în 1999, după ce a plecat de la TVR 1. El a realizat zeci de formate de emisiuni de divertisment şi 22 de Revelioane.

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Şerifi de România”, la unele fiind şi co-autor al formatelor.

Prima emisiune realizată de Negru la Antena 1 a fost „Academia Vedetelor”, apoi „Bate palma” şi „Ciao, Darwin” (produse de Valeriu Lazarov), scrie sursa citată.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dan negru dan negru antena 1 dan negru kanal d dan negru pleaca negru la kanal semnatura dan negru
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes