Sport

Dan Petrescu a fost dat afară de la CFR Cluj

Dan Petrescu nu mai este antrenorul echipei din Gruia, anunță ProSport.ro. Conducătorii campioanei și-au dat afară tehnicianul imediat după finalul partidei din „Cupa României” cu Poli Iași.

Șefii i-au reproșat că aduce o stare de tensiune în lot. În plus, au fost și jucători care s-au plâns că nu se mai înțeleg cu antrenorul. Înfrângerea din partida din Cupa României cu Poli Iași i-a fost fatală.

Conform sursei citate, conducătorii echipei sunt supărați că echipa trece printr-o perioadă foarte grea și au decis să este momentul să producă un șoc. Relațiile dintre antrenor și cei care se ocupă de destinele clubului erau tensionate de mai multă vreme, după ce Dan Petrescu a strigat că nu i s-au adus jucători.

Dan Petrescu are bagajele făcute

Supărat după înfrângerea din Cupa României, Petrescu spune că are bagajul făcut și lasă decizia despărțirii în mâna conducerii. Super Dan spune că e ‘supărat pe toată lumea de pe planetă’ și critică arbitrajul brigăzii conduse de Iulian Dima. Petrescu susține că presiunea pusă de rivale afectează prestațiile arbitrilor la meciurile CFR-ului.

Ceva am prevestit eu acum câteva săptămâni, când am spus că sunt prea obosit. Bagajul e făcut, presiunea există. Nu am desfăcut tot bagajul. Sunt foarte supărat pe toată lumea, pe mine în primul rând. Pe toată lumea de pe planetă, toată lumea care există! Pe toți sunt supărat„, a spus Dan Petrescu.

Patronul Neluțu Varga a confirmat: „Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu!”, a confirmat Varga pentru Fanatik.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

UEFA, despre Euro 2020: Lucrăm cu oraşele gazdă pe patru scenarii

Mihnea Tudor

„Bianca, ești lesbiană?” Ce i-a răspuns Bianca Andreescu unui fan curios

Saghin Cristian

Leo Messi, primul cartonaș roșu după 754 de meciuri la Barcelona

Saghin Cristian

Simona Halep, interviu cu doi prezentatori radio, care s-au urcat pe un acoperiş

Saghin Cristian

Adelaide: Niciun caz pozitiv de infectare în grupul de jucători carantinaţi, între care se numără şi Simona Halep. Val de nemulţumiri în carantina de la Melbourne

Mihnea Tudor

CSM Bucureşti – Vipers, a patra înfrângere în Liga Campionilor la handbal feminin

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »