Dan Petrescu, despre preluarea funcţiei de selecţioner: Mâine, poimâne

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunţat că nu a luat încă o decizie privind preluarea conducerii tehnice a echipei naţionale a României.

“Astăzi nu aş vrea să vorbesc despre acest subiect, mâine trebuie să mă întâlnescu cu patronul echipei, după care, mâine sau poimâine, veţi afla mai multe, dar în momentul acesta nu pot să vă spun nimic. Nu am luat o decizie. Vreau să mă întâlnesc mâine cu patronul echipei şi să vedem care este situaţia în continuare”, a declarat Petrescu, duminică, la Telekom Sport 1, după meciul CFR Cluj – FC Argeş, scor 1-0, ultimul din 2021.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. “Tricolorii” vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Petrescu este opţiunea actuală de selecţioner a FRF, după ce Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu au refuzat preluarea echipei naţionale.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dan pertescu la nationaladan petrescudan petrescu selectioner
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes