Dan Petrescu, infectat cu coronavirus! Cum se simte antrenorul echipei CFR

Dan Petrescu. foto: CFR Cluj facebook
Dan Petrescu. foto: CFR Cluj facebook

După ce al 13-lea membru din lotul CFR Cluj a fost găsit infectat cu coronavbirus, a venit rândul antrenorului Dan Petrescu să fie testat pozitiv. Din cele 13 cazuri, trei au ieşit negative la al doilea test, informează gsp.ro. Dan Petrescu va fi internat cel puțin 48 de ore în spital. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanță specială.

Primul caz pozitiv de coronavirus a fost înregistrat la 19 iulie. După cele întâmplate, meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat. În momentul de față, echipa clujeană se află izolată la Mogoşoaia. CFR Cluj ar trebui să joace, duminică, pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Cazurile de la CFR Cluj

Cei de la CFR Cluj înregistrează mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Deși conducerea campioanei păstrează misterul în jurul acestui caz, s-a aflat, pe surse, că alți patru jucători, dar și un alt membru din staff ar fi ieșit negativ. Este vorba despre Cătălin Golofca, Claudiu Petrila, Cristian Bălgrădean, kinetoterapeutul Radu Pralea și preparatorul fizic al echipei, Bogdan Aldea, scrie digisport.ro.

Jucătorii echipei CFR Cluj sunt blocați în baza FRF din Mogoșoaia, după ce mijlocașul Alexandru Păun a fost infectat cu COVID-19. Pe lângă Păun, alți cinci jucători și antrenori au acuzat simptome specifice noului coronavirus, astfel că situația campioanei este foarte complicată.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

coronavirus la cfr dan petrescu dan petrescu coronavirus dan petrescu pozitiv
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes