Dancă sare în apărarea lui Orban, după atacul lui Cîțu și Rareș Bogdan: “Conspiraţii halucinante, născocite din disperarea lor că ar putea pierde competiţia internă”

Dancă sare în apărarea lui Orban, după atacul lui Cîțu și Rareș Bogdan: "Conspiraţii halucinante, născocite din disperarea lor că ar putea pierde competiţia internă"
Dancă sare în apărarea lui Orban, după atacul lui Cîțu și Rareș Bogdan: "Conspiraţii halucinante, născocite din disperarea lor că ar putea pierde competiţia internă"

Ludovic Orban a demonstrat deja că, atât timp cât este preşedinte al PNL, va apăra un guvern condus de un premier liberal, a afirmat sâmbătă purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Dancă. Acesta a sărit în apărarea președintelui PNL, Ludovic Orban, după ce acesta a fost atacat de Florin Cîțu și Rareș Bogdan.

“Sunt colegi din PNL care îl ataca orbeşte pe preşedintele Ludovic Orban, inventând conspiraţii halucinante, născocite din disperarea lor că ar putea pierde competiţia internă din cauza crizei guvernamentale în care au aruncat Partidul Naţional Liberal şi România. Ludovic Orban a garantat şi demonstrat deja, la precedentele moţiuni de cenzură, că atât timp cât este Preşedintele Partidului Naţional Liberal va apăra un Guvern condus de un prim-ministru liberal împotriva unei moţiuni de cenzură şi niciun parlamentar liberal nu va vota împotriva propriului Guvern”, a scris Dancă pe Facebook. 


Dancă mai afirmă că acuzaţiile lansate împotriva lui Ludovic Orban, după convocarea şedinţei Birourilor permanente reunite în ziua depunerii moţiunii de cenzură, sunt “bazaconii halucinante”, care nu ţin cont de obligaţiile legale ale preşedintelui Camerei Deputaţilor.

“Colegii care lansează astfel de acuzaţii aberante ar trebui să se gândească bine cum putem iesi din această criză pe care ei au provocat-o in mod iresponsabil şi să nu inventeze vinovaţi imaginari pentru aventura politică în care au dus Partidul Naţional Liberal. Obiectivul nostru trebuie să fie ca Partidul National Liberal să rămână la guvernare în actuala coaliţie de guvernare. Alte formule de guvernare nu există pentru Partidul Naţional Liberal dacă vrem să respectăm votul românilor”, a adăugat Ionel Dancă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

apara ludovic orbanatacacituconspiratii halucinanteionel dancaobanrares bogdan
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes