Politica Recomandate

Dăncilă a scos pozele în care apărea cu Dragnea. Confirmă presiunile acestuia și dezvăluie adevărata atmosferă din guvernul său

Viorica Dăncilă, fostul președinte al PSD, îi dă replica lui Liviu Dragnea, după ce acesta a declarat, într-un interviu acordat postului Realitatea Plus, că Dăncilă ar fi avut, de fapt, inițiativa unei ordonanțe pentru amnistie și grațiere când era prim-ministru.

”Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanță de urgență pe justiție! Și nu am avut niciodată vreo inițiativă pro-amnistie și pro-grațiere! Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce știam sigur că e rău pentru țară”, scrie Vorica Dăncilă, pe rețele sociale.

Dragnea n-a înțeles un lucru

”Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins. Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri și-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înțeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ținut să onorez funcția și să-mi fac datoria față de români”, mai scrie pe Facebook fostul prezidențiabil PSD.

În interviul acordat Ancăi Alexandrescu, Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a mărturisit că a fost foarte nervos după ce Viorica Dăncilă, în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale, spunea presei că nu ar semna o cerere de grațiere pentru fostul ei șef. Ba mai mult, fostul lider al PSD a declarat că Dăncilă ar fi avut, de fapt, inițiativa unei ordonanțe pentru amnistie și grațiere când era prim-ministru.

LE: De pe contul oficial Viorica Vasilica Dăncilă de pe Facebook au dispărut toate pozele în care fostul premier apare alături de Liviu Dragnea.

Alte știri de interes

De ce se trag 21 salve de tun de Ziua Marinei?

Gloria Pascu

România, răspuns ferm față de avertismentele Rusiei: Măsuri conforme cu angajamentele internaționale

Saghin Cristian

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA, dezamăgit total de Ciolacu

Mihnea Tudor

Bilanț uriaș al infectărilor cu coronavirus în România – 14 august 2020

Gloria Pascu

FCSB lovită de coronavirus: patru jucători, infectați

Saghin Cristian

Halep a scăpat: nu s-a accidentat, ci au fost probleme cu mușchii. Declarațiile de după meciul doi de la Praga

Gloria Pascu

Prelungirea stării de alertă, pe masa Guvernului Orban

Mihnea Tudor

Klaus Iohannis, despre moţiune: O măsură populistă, electoralistă, fără rost

Saghin Cristian

Marcel Ciolacu, amenințare fără precedent: Acasă sau la pușcărie. Când depune, oficial, moțiunea de cenzură

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »