Dăncilă, o nouă perlă: ”Am scos țara din noroaie”

Dăncilă, noul consilier al lui Isărescu!
Dăncilă, noul consilier al lui Isărescu!

Viorica Dăncila a declarat, luni, că, prin intermediul programelor PNDL, a fost scoasă țară din noroaie și că, din cele aproape 12.700 de investiții, peste 10.000 au fost în mediul rural.


Aflată la întrunirea Asociației Comunelor din România, premierul a spus că este nevoie de politici coerente și adaptate spațiului comun european și că trebuie găsite împreună. “Avem nevoie de politici unitare coerente, adaptate spațiului comun european și pentru această trebuie să găsim împreună soluțiile necesare pentru dezvoltarea comunităților pe care cu onoare le reprezentați.(…)

Succesul programului PNDL 1, introdus de ministrul Dezvoltării din acea vreme, domnul președinte Liviu Dragnea, mi-a dat certitudinea că acesta trebuie continuat. Astăzi avem PNDL 2, programul de care depind șansele de dezvoltare a multor comunități. Cu ajutorul acestor programe am scos țară din noroaie, că să mă exprim mai plastic“, a spus Viorica Dancilă.

Ea a precizat că peste 70 la sută din finanțarea din PNDL 1 și din PNDL 2 a fost direcționată către comune.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

danciladancila gafanoroaieo noua gafaperla
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes