Ce mai citim pe net

Daniel Botănoiu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii: O să facem zacuscă din banane şi bulion din roşii de plastic

Fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii, social-democratul Daniel Botănoiu a afirmat că românii cumpără astăzi mai scump alimentele din cauza guvernării PNL. El a adăugat că „o să facem zacuscă din banane şi bulion din roşii de plastic” pentru că produsele pe care le cumpără românii sunt vândute la suprapreţ comparativ cu anul trecut şi nici măcar nu sunt româneşti. Botănoiu îl acuză pe ministrul Agriculturii Adrian Oros că are alte priorităţi şi anume unele de campanie electorală.

”Oare cât mai poate înghiţi poporul acesta?? Până unde poate merge hoţia, lăcomia, ori lipsa de interes pentru om? Greutăţile, necazurile, suferinţa ne modelează caracterul în viaţă. Când durerea îţi curge prin vene, înveţi că viaţa este grea, dar că merită trăită oricum! Dacă în 2019 mergeai la piaţă, pentru a face aprovizionarea pentru cămara de iarnă, să faci conserve, murături sau zacuscă, azi mergi la piaţă şi te uiţi ca la un tablou de Picasso. Scump! Exagerat de scump! Pentru că seceta şi pandemia şi-au spus cuvântul, astăzi avem produse puţine şi extrem de scumpe! Şi… nici măcar nu sunt româneşti, aşa cum bine se lăuda onoratul ministru al Agriculturii ca va fi! Oamenii sunt disperaţi! Dacă în 2019 cumpărau kg de vinete cu 1 leu, azi acesta este 3 lei! Şi asta dacă ai noroc!”, a afirmat Daniel Botănoiu, potrivit unei postări făcute sâmbătă pe pagina de Facebook a PSD.

Acesta l-a întrebat pe Adrian Oros ce a făcut pentru români ca să merite să fie votat pe 27 septembrie, la alegerile locale.

”Dacă kg de gogoşari era anul trecut 1,50 lei, azi, în piaţa Obor, se vinde cu 4 lei! O să facem zacuscă din banane şi bulion din roşii de plastic. E bine, domnule Oros? Ce aţi făcut pentru oamenii de la care vă aşteptaţi în 27 septembrie să vă voteze?? Producătorii aruncă marfa perimată, sau o vând pe preţ de nimic, ca românul să o cumpere din piaţă la suprapreţ. «Cumpăraţi produse româneşti!» Parcă vă aud cum ieri făceaţi recomandări. De fapt, doar asta aţi făcut, aţi dat recomandări, în aproape un an de stat în fotoliu la minister!!! Pentru că aţi stat! Nimic altceva! Iar azi, când anul agricol s-a terminat şi va începe unul nou, dvs. aveţi priorităţi de campanie electorală, pentru că, nu-i aşa, ce-i mai important decât propriul confort?”, a completat Botănoiu.

Social-democratul precizează că Oros se plimbă prin târguri şi la festivaluri, în timp ce fermierii români se confruntă cu probleme reale.

”Oamenii sunt cu resursele psihice şi materiale la pământ, iar dvs. vă plimbaţi pe la târguri vorbind nu despre greşelile dvs. şi ale partidului, ori despre necesităţile şi problemele reale ale fermierilor, ci despre nimic. Acel nimic pe care îl faceţi atât de bine. Şi încă nu e tot, copiii încep şcoala, programul cu mierea pentru copii a fost, de asemenea, distrus! Tocmai acum, când un boost pentru imunitate era bine venit! De fapt, cred că ar trebui să vă faceţi singuri o analiză: ce aţi făcut – nimic şi cât aţi distrus – totul!”, a conchis Daniel Botănoiu.

Alte știri de interes

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

Barna: Şcoala nu e fenomen meteo neaşteptat, nimeni nu poate pretinde că a fost luat prin surprindere

Mihnea Tudor

Tătaru, anchetă la Ministerul Sănătăţii care a angajat o cântăreaţă. Codruța Filip, însă, e foc și pară pe situație

Mihnea Tudor

Cu zâmbetul la vedere! Viziere gratuite pentru elevi, de la o firmă din Sibiu

Gloria Pascu

Vlad Voiculescu: Domnul ministru Bode minte! Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului

Mihnea Tudor

Traian Berbeceanu, ironii maxime pentru Tăriceanu și partidul lui

Gloria Pascu

Sindicatul Europol cere intervenția CSAT pentru salvarea Poliției Române: Lasați polițiștii să fie polițiști !

Mihnea Tudor

Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu fac praf conducerea PSD

Saghin Cristian

Codrin Ștefănescu, nostalgic după epoca Dragnea: Noi psd-iștii îl merităm pe Ciolacu și echipa sa securistoidă

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »