Daniel Onoriu a ieșit din comă

Daniel Onoriu a ieșit din comă. foto: facebook, Daniel Onoriu
Daniel Onoriu a ieșit din comă. foto: facebook, Daniel Onoriu

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu și-a revenit din comă, mai repede decît preconizau medicii care l-au operat, iar starea sa de sănătate dă semne de îmbunătățire. Atât soția sa, Isabela Onoriu, cât și verișoara pilotului, Rebeca Onoriu, au făcut marele anunț.

„Minunea mea tu ești! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate rugăciunile ascultate!”, a transmis Isabela Onoriu.

„MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Mulțumim lui Dumnezeu!”, a declarat verișoara lui Daniel Onoriu. Rebeca Onoriu a spus, miercuri de dimineaţă, că Daniel începe să se mişte şi nu mai este sedat, dar că nu se aşteptau să se trezească aşa repede. Ea a mai spus că speră că miercuri va reuşi să intre să îl vadă şi a mulţumit medicilor care l-au salvat.

Calvarul a început de când Daniel Onoriu a fost operat în Turcia, pentru micșorarea stomacului. I-a fost atinsă o venă la pancreas, care a sângerat excesiv. La 5 zile după operație, ajuns în ţară, fostul pilot a apelat din nou la ajutorul medicilor. Doctorii din România au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la terapie intensivă (ATI).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

daniel onorie reveniredaniel onoriuonoriuonoriu comaoperatie onoriu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes