De ce a murit Costin Mărculescu? Informații oficiale

De ce a murit Costin Mărculescu? Informații oficiale
De ce a murit Costin Mărculescu? Informații oficiale

Costin Mărculescu, potrivit primelor informații, ar fi murit din cauza unui infarct sau un AVC (accident vascular cerebral). Joi va fi efectuată autopsia îndrăgitului actor care urma să împlinească 51 de ani la finalul acestei luni.

După primele cercetări efectuate la miezul nopții, autoritățile nu au găsit urme de violență pe corpul artistului.

În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.
Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul
”, au declarat anchetatorii.

Actorul și cântărețul urma să împlinească 51 de ani pe 29 iunie. Într-una din postările sale de pe Facebook, acesta parcă și-a prevestit moartea, scriind că o înțelegea pe Mădălina Manole pentru gestul de a-și pune capăt zilelor.

Costin Mărculescu a murit singur în casă

Actorul a murit la fel ca și Cristina Țopescu, singur, alături de câinele său. Costin Mărculescu a murit în urmă cu câteva zile, însă medicul legist va stabili data şi cauza decesului. Echipele de poliţişti şi de pompieri l-au găsit, azi noapte, pe Costin Mărculescu fără suflare, în baie, şi fără urme de violenţă pe corp. Ei au fost chemaţi de vecini, pentru că actorul nu mai răspundea la uşă sau la telefon de mai multă vreme.

Actorul avea şi un câine, care a fost preluat de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).

De cercetări se ocupă, acum, Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei. Trupul lui Mărculescu a fost transportat la INML pentru autopsie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

caine costin marculescuCostin MarculescuCostin Marculescu a muritde ce a murit costin marculescu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes