De ce nu s-a vaccinat primarul Nicușor Dan împotriva COVID-19

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, nu s-a vaccinat anti-COVID-19, după cum a anunțat chiar el însuși, la un post tv.

Aproape toți politicienii cu funcții înalte în cadrul aparatului central, la Guvern, respectiv în plan local s-au vaccinat anti-COVID-19. Unii au făcut și un eveniment din acest lucru: Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Anca Dragu etc.

Există și excepții. La aproape 9 luni de la debutul campaniei de vaccinare, nu toți oficialii au acceptat să-și administreze serul anti-COVID. Printre aceștia, Nicușor Dan, primarul General al Capitalei.

„Mai întâi am fost extrem de precaut cu purtatul măștii. De la 8 dimineața la 8 seara stau cu masca la birou, dar fetița a luat virusul de la grădiniță. Mi l-a dat și mie, asta s-a întâmplat la sfârșitul lunii aprilie, începutul lui mai și de atunci, după ce s-a întâmplat acest lucru, aștept să-mi fac evaluarea medicală și după ce medicul îmi spune că e bine, voi merge să mă și vaccinez”, a declarat Nicușor Dan pentru B1 TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

de ce nu s-a vaccinat nicusornicusor danvaccinarevaccinare nicusor dan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes