De mâine se ridică restricțiile de pe Autostrada Soarelui

Începând de joi dimineaţă se va putea circula fără probleme spre litoral şi înapoi pe Autostrada Soarelui, după cum anunță Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi, 11 iunie 2020, începând cu ora 10:00, mai devreme decât a fost estimat iniţial, a anunţat, miercuri, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC).

”Poziţia pe care o am ca ministru al Transporturilor şi pe care am susţinut-o şi din calitatea de preşedinte al Comisiei Transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreţinere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate.

Văd că managementul CNAIR a înţeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toţi românii care doresc să ajungă repede şi în condiţii de siguranţă pe litoral. Astfel că mâine, mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricţiile de pe A2, iar la sfârşitul săptămânii traficul se va desfăşura aşa cum trebuie”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Ministrul Bode anunțase încă de luni că se vor opri toate lucrările pe autostradă în intervalul 15 iunie – 15 septembrie. ”Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrări de întreţinere la acest sector de drum. Rămân circa 30 km la care se va interveni după 15 septembrie”, anunțase el.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

autostrada soarelui lucian bode restrictii a2
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes