Eveniment

De mâine se ridică restricțiile de pe Autostrada Soarelui

Începând de joi dimineaţă se va putea circula fără probleme spre litoral şi înapoi pe Autostrada Soarelui, după cum anunță Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi, 11 iunie 2020, începând cu ora 10:00, mai devreme decât a fost estimat iniţial, a anunţat, miercuri, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC).

”Poziţia pe care o am ca ministru al Transporturilor şi pe care am susţinut-o şi din calitatea de preşedinte al Comisiei Transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreţinere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate.

Văd că managementul CNAIR a înţeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toţi românii care doresc să ajungă repede şi în condiţii de siguranţă pe litoral. Astfel că mâine, mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricţiile de pe A2, iar la sfârşitul săptămânii traficul se va desfăşura aşa cum trebuie”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Ministrul Bode anunțase încă de luni că se vor opri toate lucrările pe autostradă în intervalul 15 iunie – 15 septembrie. ”Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrări de întreţinere la acest sector de drum. Rămân circa 30 km la care se va interveni după 15 septembrie”, anunțase el.

Alte știri de interes

Percheziţii în Bucureşti şi alte 5 județe într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare a banilor în domeniul construcţiilor şi materialelor de construcţie

Mihnea Tudor

Din ciudățeniile alegerilor locale 2020 – Primar, sărbătorit… în cimitir. A câștigat, deși era mort de 2 săptămâni

Mihnea Tudor

Gwyneth Paltrow, poza care a încins internetul la aniversarea a 48 de ani

Mihnea Tudor

Horațiu Mălăele, confirmat cu coronavirus

Saghin Cristian

Decizia CCR privind Legea pentru respingerea OUG care desfiinţa Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989

Saghin Cristian

Adevărul depre copiii legați cu sfoară în prima zi de școală

Mihnea Tudor

Covid-19 lovește la FCSB! Staff-ul tehnic, băgat în zolare în frunte cu MM Stoica

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Delfin mort, pe plaja din Constanța. Era unul dintre cele mai mari exemplare din specia sa

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »