Decernarea Premiilor Oscar, în premieră, LIVE pe VOYO!

Decernarea Premiilor Oscar, în premieră, LIVE pe VOYO!
Decernarea Premiilor Oscar, în premieră, LIVE pe VOYO!

Pentru prima dată, decernarea Premiilor Academiei Americane de Film va ajunge la publicul din România prin intermediul platformei VOYO. Actorii care ne-au ținut cu sufletul la gură în cele mai bune producții din ultimul an pot fi văzuți LIVE, luni, pe 26 aprilie, de la ora 03:00, pe VOYO. Ceremonia va fi transmisă din Union Station Los Angeles, Dolby Theatre Hollywood & Highland Center, iar prin satelit, din câteva locații selectate din lume.

Cea de-a 93-a gală a celui mai spectaculos eveniment din industria cinematografică a venit cu un anunț important! Pentru prima dată în istorie, un film românesc este nominalizat la Premiile Oscar: „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. Documentarul este propus la două categorii: „cel mai bun lungmetraj international al anului” și „cel mai bun documentar”.

Pentru categoria de cel mai bun documentar, „Colectiv” concurează cu: „Crip Camp”, „The Mole Agent”, „My Octopus Teacher”, „Time”, iar la categoria cel mai bun lungmetraj international al anului, cu: „Another Round”, „Better Days”, „The Man Who Sold His Skin”, „Quo Vadis, Aida?”.

Nu ratați vizionarea Premiilor Oscar®, LIVE, pe platforma VOYO, luni, 26 aprilie, de la ora 03:00. Iar marți, de la ora 20:30, gala va putea fi urmărită și pe PRO Cinema.

În perioada 26 – 28 aprilie, PRO Cinema marchează cel mai așteptat eveniment din industria cinematografică cu filme premiate, precum: Argo, Great Gatsby, Interstellar și American Sniper.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

oscarurile la tv premiile oscar premiile oscar pe voyo unde vedem premiile oscar voyo
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes