Decizia bombă luată de Netflix în legătură cu serialul “House of Cards”

Decizia bombă luată de Netflix în legătură cu serialul „House of Cards
Decizia bombă luată de Netflix în legătură cu serialul „House of Cards

Aventura lui Frank Underwood se oprește anul viitor. Drama House of Cards, produsă de Netflix, se va încheia odată cu sezonul șase, care este deja în producție, scrie PaginadeSeriale, care citează TVline.com. Informația a fost anunțată și de Variety.

Informația despre încheierea serialului dramatic vine la mai puțin de 24 de ore după ce Kevin Spacey a fost acuzat că i-ar fi făcut, cu mai mulți ani în urmă, avansuri sexuale actorului Anthony Rapp pe când acesta din urmă avea 14 ani, scrie Pagina de Media.

Actorul Kevin Spacey a recunoscut, în urma scandalului, că este homosexual, spunând că nu îşi aminteşte un incident petrecut cu peste 30 de ani în urmă şi că, dacă s-a petrecut, e vorba de un moment de beţie extremă. După aceste declaraţii publicate de Spacey pe contul său de Twitter, întreaga comunitate LGBTQ s-a sesizat, alegând să se distanţeze de actor şi acuzându-l că încearcă să atenueze scandalul referitor la vârsta minoră a lui Rapp dezvăluindu-şi orientarea sexuală. … Sursă: Decizia bombă luată de Netflix în legătură cu serialul “House of Cards” | REALITATEA .NET

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Anthony RappFrank UnderwoodHouse of CardsKevin Spacey
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes