DECIZIA lui DRAGNEA care a lovit direct în MULTINAŢIONALE

Majorarea salariului minim brut pe ţară cu 200 de lei, la nivelul de 1.450 lei pe lună, din februarie 2017, la nouă luni după ce acesta crescuse cu 19%, afectează activitatea tuturor proprietarilor de clădiri comerciale, însă sunt şi voci care salută decizia Guvernului.

Mai exact, chiriaşii clădirilor de birouri, mallurilor şi ai depozitelor plătesc lunar o taxă de administrare care include costurile de întreţinere, securitatea, curăţenia (plus dezinsecţie, deszăpezire, faţade), securitatea la incendiu, utilităţile pentru spaţiile comune, asigurarea proprietăţii, impozitul pe clădire şi administrarea imobilului. Creşterea salariului minim a afectat direct prestatorii serviciilor de întreţinere, securitate şi curăţenie, care îşi plătesc angajaţii cu salariul minim. Prin urmare, majorarea s-a reflectat automat şi în creşterea taxelor de administrare practicate de proprietarii clădirilor.
… »»» Source: DECIZIA lui DRAGNEA care a lovit direct în MULTINAŢIONALE

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes