Declaraţia Cristinei Neagu după ce a fost desemnată pentru a treia oară cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu, jucătoare la Buducnost Podgorica şi la naţionala României, a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii pentru a treia oară.

Neagu este laureata anilor 2010, 2015 şi 2016, fapt unic în istoria handbalului mondial. “Anul acesta am avut emoţii. Sincer e un sentiment mult mai frumos să primesc vestea aşa. Aştept să primesc şi trofeul din 2015, pentru că încă nu l-am primit.Paralela cu fotbalul mă depăşeşte de fiecare dată, nu-mi place comparaţia asta. Sunt singura jucătoare din istorie care a primit de 3 ori premiul acesta. Dar aş da toate victoriile individuale pentru o medalie de aur cu echipa naţională. Eu încă am speranţe foarte mari în ceea ce priveşte echipa naţională”, a spus handbalista de 29 de ani la Digi Sport…. »»»

Source: Declaraţie de milioane a Cristinei Neagu după ce a fost desemnată pentru a treia oară cea mai bună handbalistă a lumii: „Aş da toate titlurile pentru…“ | adevarul.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes