Declarația zilei

Declarația zilei – Raluca Turcan: PSD și COVID au format o alianță

Declarația zilei - Raluca Turcan: PSD și COVID au format o alianță
Declarația zilei - Raluca Turcan: PSD și COVID au format o alianță

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat joi seară, la un post tv, că ideea amânării alegerilor locale a fost a unor aleși locali PSD, în frunte cu primarul general, Gabriela Firea, care s-au gândit să tragă de timp și să creeze premisele ca situația privind epidemia de coronavirus să degenereze:

DECLARAȚIA ZILEI Raluca Turcan

”Vreau să vă spun că aproape mă doare capul când aud iarăși demagogia aceasta a unor politicieni cum că în loc să se ocupe de lucruri importante. Guvernul e preocupat de alegeri. Mandatele aleșior locali au expirat, ele au fost prelungite prin lege. Data alegerilor locale se stabilește de Parlament. Dacă nu mai pot de grija acestor alegeri, din secunda zero în care le-a venit ideea amânării alegerilor, dacă nu le-a venit o hârâială din asta politică, ar fi trebuit să se ducă în Parlament să spună: ”prelungim mandatele aleșilor locali”.

Pe fond, acest subiect fals vine din partea unor aleși locali PSD, în frunte cu Gabriela Firea, care știu că pierd alegerile, care și-au spus că dacă mai trag de timp… Aproape că au format o alianță PSD și COVID. Au lovit aproape la fel de tare în România. Deci dacă această alianță mai trage tare în Guvern și sfidează cetățenii, amenințând sănătatea publică, atunci oamenii vor da vina pe cei de la Putere și o să mai câștige o mână de voturi. Pentru un dram de voturi amanetează sănătatea publică”, a declarat Raluca Turcan, pentru B1 TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Renate Weber ar putea ataca la CCR și legea stării de alertă

Mihnea Tudor

Raed Arafat – Declarația Zilei, 10 mai 2020

Mihnea Tudor

Iohannis: Românii se confruntă cu doi inamici, SARS-CoV-2 și un altul vizibil, dar la fel de dăunător

Mihnea Tudor

Declarațiile zilei – Ludovic Orban: Vrem să ajungem la 15 mii de teste pe zi. Economic stăm mai bine decât previziunile unor analiști

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »