Delia a anunțat primele TREI concerte cu public

Delia Matache are primele concerte în iunie.
Delia Matache are primele concerte în iunie.

După ce a încercat să țină un concert de tip drive-in în plină pandemie, Delia a discutat cu staff-ul său și au reuși să pună la punct detalii pentru a organiza nu mai puțin de TREI concerte cu public.

Astfel, în vara acestui an, de datele de 5, 6 și 7 iunie va susține show-uri la Verde Stop Arena din Capitală, începând cu ora 20:00. Delia a avut ultimul cuvânt în alegerea noului format:

După ce concertul drive-in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului și a locației, mutând tot conceptul în oaza de verdeață din mijlocul orașului, la Verde Stop Arena din București”, au declarat organizatorii spectacolului, relatează playtech.ro.

Biletele pentru concertele artistei Delia Matache s-au epuizat aproape imediat, cu toate că prețul acestora nu era deloc unul mic. Cel mai ieftin bilet a costat 290 de lei, în vreme ce, un bilet la VIP este 490 de lei, iar unul la Ultra VIP, 990 de lei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

concerte deliadeliaunde are concert delia
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes