Demisie neașteptată la B1 Tv, după șapte ani

Demisie neașteptată la postul B1 TV, după ce prezentatoarea Gențiana Coman a anunțat pe Facebook că a renunțat televiziunea la care a apărut pe micul ecran, în ultimii ani.

Moderatoarea tv a anunțat că nu va mai lucra în presă, după o perioadă în care s-a simțit fericită alături de colegi și susține că se bucură de fiecare moment trăit și nu regretă nimic. Vedeta B1 tv se pregătește pentru o nouă etapă în viața ei, motiv pentru care a ales să renunțe la viața de persoană public și totodată la emisiunea pe care o modera.

Gențiana Coman, în vârstă de 32 de ani, a venit de la Slatina, pentru prima dată, în familia B1 TV, în urmă cu șapte ani:

”La capătul a 10 ani de la clasica formulă ”Bun găsit la Știri” am decis să ies din viața de jurnalist și să mă despart de locul în care am avut șansa de a mă forma nu doar ca om, ci mai cu seamă profesional. Aici mă opresc! Cel puțin pentru moment… Am iubit din prima secundă ceea ce am învățat să fac cu demnitate și devotament. Nu-mi pare rău absolut deloc pentru toate eforturile depuse, indiferent cât de greu, de stresant ori imposibil mi s-a părut, uneori. Abia asta e partea frumoasă.

Amintirile pe care le voi purta cu mine de aici înainte sunt trainice, iar legăturile umane create de-a lungul vremii, nimeni și nimic nu le va putea schimba vreodată. Dragi colegi, vă sunt recunoscătoare pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în această frumoasă decadă, fermitatea și perseverentța pe care ați îngăduit să o aveți, oricât de dificilă și ”incomodă” am fost uneori, de multe ori… pentru voi. Faptul că am avut onoarea de a vă cunoaște pe fiecare în parte mă face să fiu un om valoros”, a notat Gențiana Coman pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

gentiana b1 demisie gentiana coman b1 tv demisie gentiana coman demisie gentiana demisie
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes