Lifestyle

Demisie neașteptată la B1 Tv, după șapte ani

Demisie neașteptată la postul B1 TV, după ce prezentatoarea Gențiana Coman a anunțat pe Facebook că a renunțat televiziunea la care a apărut pe micul ecran, în ultimii ani.

Moderatoarea tv a anunțat că nu va mai lucra în presă, după o perioadă în care s-a simțit fericită alături de colegi și susține că se bucură de fiecare moment trăit și nu regretă nimic. Vedeta B1 tv se pregătește pentru o nouă etapă în viața ei, motiv pentru care a ales să renunțe la viața de persoană public și totodată la emisiunea pe care o modera.

Gențiana Coman, în vârstă de 32 de ani, a venit de la Slatina, pentru prima dată, în familia B1 TV, în urmă cu șapte ani:

”La capătul a 10 ani de la clasica formulă ”Bun găsit la Știri” am decis să ies din viața de jurnalist și să mă despart de locul în care am avut șansa de a mă forma nu doar ca om, ci mai cu seamă profesional. Aici mă opresc! Cel puțin pentru moment… Am iubit din prima secundă ceea ce am învățat să fac cu demnitate și devotament. Nu-mi pare rău absolut deloc pentru toate eforturile depuse, indiferent cât de greu, de stresant ori imposibil mi s-a părut, uneori. Abia asta e partea frumoasă.

Amintirile pe care le voi purta cu mine de aici înainte sunt trainice, iar legăturile umane create de-a lungul vremii, nimeni și nimic nu le va putea schimba vreodată. Dragi colegi, vă sunt recunoscătoare pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în această frumoasă decadă, fermitatea și perseverentța pe care ați îngăduit să o aveți, oricât de dificilă și ”incomodă” am fost uneori, de multe ori… pentru voi. Faptul că am avut onoarea de a vă cunoaște pe fiecare în parte mă face să fiu un om valoros”, a notat Gențiana Coman pe Facebook.

Alte știri de interes

O parte din acţiunea filmului Fast & Furious 9 va avea loc în spaţiu – VIDEO

Gloria Pascu

Jerusalema Challenge aduce ” bucurie și speranță” la un spital din Sibiu – VIDEO

Gloria Pascu

Încă o vedetă Antena 1 infectată cu Covid. Filmările de pe malul mării, întrerupte

Mihnea Tudor

Priscilla Presley își vinde casa din Beverly Hills cu o sumă impresionantă – Galerie FOTO

Gloria Pascu

Irina Loghin, suspectă de coronavirus. A fost internată la spitalul „Matei Balș”

Gloria Pascu

Sezonul patru al serialului „The Crown”, lansat de Netflix pe 15 noiembrie

Gloria Pascu

Laura Cosoi, mamă pentru a doua oară

Gloria Pascu

Familia Irwin se mărește! Bindi așteaptă primul copil cu Chandler Powell, proaspătul ei soț

Gloria Pascu

Antonio Banderas are COVID-19. Aniversare în carantină

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »