Demiteri la vârful Poliției Constanța, după imaginile cu turiștii prinși în horă, în Mamaia

Hora COVID - Mamaia. foto: captura VIDEO
Hora COVID - Mamaia. foto: captura VIDEO

După ce Antena3.ro a difuzat imagini de la Mamaia, cu sute de turiști care s-au prins în horă, șeful Poliţiei Constanţa şi împuternicitul acestuia şi-au pierdut funcţia. Distracția turiștilor s-a întâmplat fără să se respecte distanța fizică.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a transmi.s informația într-un comunicat de presă: “În urma apariției, la data de 20 iunie 2020, pe site-ul antena3.ro a articolului cu titlul Imagini șocante din Mamaia. Sute de turiști, prinși în horă, fără să se respecte distanțarea socială, o comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia.

În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele: cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare. Cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanța pe linie de ordine publică”.

De asemenea, mai anunţă IGPR, de miercuri, 1 iulie, printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit să îndeplinească, timp de trei luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Aceeaşi sursă mai arată că, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarul de poliție Nucu Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe o perioadă de trei luni.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

hora turisti mamaiapolitia constanta
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes