Monden

Denisa Dedu, așa cum n-ați mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj!

Denisa Dedu, așa cum n-ați mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj!
Denisa Dedu, așa cum n-ați mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj!

Denisa Dedu, portarul naționalei de handbal a României, a profitat de pandemia de coronavirus și a învățat, online, tehnici de makeup pe care le-a pus în practică live, pe propria persoană, la Academia Laurei Atanasoaie.

Mulți sportivi au văzut și partea plină a paharului în timpul Pandemiei de Coronavirus care i-a ținut izolați în case. Și-au descoperit noi pasiuni sau au făcut lucrurile pe care și le doreau de mult, dar nu aveau timp pentru ele. Este și cazul Denisei Dedu, portarul echipei naționale de handbal a României. Pasionată de beauty, brașoveanca de 25 de ani a urmat cursurile online de automachiaj.

Acum, că restricțiile s-au ridicat, ea a venit la Academia Laurei Atanasoaie, profesoara ei în materie de makeup, pentru a demonstra pe propria persoană ce a învățat la orele pe care le-a făcut în fața calculatorului. Timp de aproape o oră golkeaperul ”tricolorelor” și al echipei CSM București a pus în practică tot ce a studiat acasă. Iar rezultatul a mulțumit-o la maximum pe profesoara ei.

Galerie foto Denisa Dedu:

(click pe poză pentru a o mări)

”Evoluația Denisei a fost una fabuloasă. Cursurile online din perioada Pandemiei au fost individuale, iar ea a fost foarte conștiincioasă. Se vede că e pasionată de beauty, iar când este pasionat ești mult mai atent și receptiv, lucrurile vin de la sine” – Laura Atanasoaie, makeup artist, fondator Laura Atanasoaie Make Up Academy.

”Îmi doream foarte mult să iau lecții de makeup, așa că în perioada Pandemiei am decis să urmez acest curs online sub îndrumarea Laurei, care m-a ajutat foarte foarte mult. Cel mai mult am muncit la blending, acolo trebuie mereu insistat și avut grijă. Lumea nu este obișnuită să vadă sportivele machiate, dar trebuie să ținem cont că putem fi feminine și trebuie chiar să învățăm să ne machiem singure. Oamenii ar zice ”wow”, dacă m-ar vedea așa machiată la un meci. De obicei, noi nu ne machiem strident la meciuri, un BB cream, un rimel și atât. Dacă am timp liber, îmi place să mă aranjez, să mă machiez, să acord cât mai multă atenție acestui aspect” – Denisa Dedu, portar echipa națională de handbal a României.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Lady Gaga şi Jennifer Lopez urmează să cânte la ceremonia învestirii lui Biden

Mihnea Tudor

Dan Capatos, dat afară de pe Antena 1. Unde a ajuns realizatorul TV

Gloria Pascu

Sandra Izbaşa a fost cerută de soţie în ziua de Crăciun

Gloria Pascu

Domeniul Neverland al lui Michael Jackson, vândut pentru o sumă derizorie

Mihnea Tudor

Liviu Vârciu a luat coronavirus: Am capul un pic cam greu…

Mihnea Tudor

Britney Spears şi Backstreet Boys au lansat un nou cântec – VIDEO

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »