Denisa Tănase la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Povestea de viață “parfumată”. De la succesul în muzică la reușita în afaceri

În ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată imediat după “Insula de 1 milion”, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cum a ajuns Denisa Tănase o femeie de afaceri de succes, dar și ce piedici a întâmpinat aceasta în cariera artistică și viața de antreprenor.

Denisa Tănase a cunoscut celebritatea ca “Denisa de la Bambi”, pe când avea doar 12 ani. “Bambi”, formația muzicală formată din Denisa și sora ei, Raluca, a luat ființă în anul 2000. Melodia “Doi ochi căprui” a fost fredonată ani la rând de fanii trupei.

În 2018, spre surprinderea și reticența familiei, Denisa Tănase a lansat în online o afacere cu parfumuri. În prezent, deține peste 60 de magazine în țară și în străinătate și înregistrează cifre de afaceri impresionante. S-a implicat, alături de soțul ei, în afaceri imobiliare, în Dubai, iar în 2022 s-a mutat în luxosul oraș din Emirate.

“Vă deranjează când vă strigă lumea pe stradă ?”, “Câte broaște ați sărutat până l-ați întâlnit pe prinț?”, “Ați mai fi reușit fără ajutorul soțului?”, “Ce ați învățat din primul eșec în afaceri?”, “Este Dubai acasă pentru dvs.?”, “Ați depășit complexul omului sărac?”, “Sunteți pregatită să deveniți mamă?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Denisei Tănase în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D, telespectatorii vor afla care sunt ale carierei și vieții personale ale Denisei Tănase.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

denisa tanasedenisa tanase la rifai
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes