Ce mai citim pe net

Denise Rifai, atac la ”dinozaurii” din Guvern: Mă oameni buni, Voi sunteți Bine la cap?

Denise Rifai. foto: Facebook
Denise Rifai. foto: Facebook

După ce ministrul Finanțelor Florin Cîțu a început reorganizarea mai multor departamente din interiorul ministerului au ieșit la iveală dezvăluiri despre acesta. Mai nou, au apărut tot felul de informații ”pe surse” prin care Florin Cîțu este acuzat de faptul că ar fi desființat un departament care se afla în litigiu cu părinții lui. Nimic mai fals, spune Denise Rifai care iese la atac.

Fosta realizatoare Realitatea Plus dezvăluie amănunte incendiare din Guvern și spune că „dinozaurii” fac tot posibilul ca să-și păstreze funcțiile importante și bine plătite pe care le au.

Și acum să trecem la lucruri mai serioase! 😃

De câteva zile încoace, tot citesc și văd niște articole și niște comentarii care m-au dat pe spate, la propriu! Știți că, atunci când zici că le-ai cam văzut și auzit pe toate, hoooop, atunci vine câte una care chiar te pune jos!

Cam așa se Întâmplă acum la ministerul de Finanțe!

De vreo două trei zile, tot aud că ministrul a desființat departamentul juridic că să-și ajute părinții să câștige nu știu ce proces…

Mă oameni buni, Voi sunteți Bine la cap???! ÎNTREGUȚI???! Este de departe greu de imaginat ce poate produce mintea umană atunci când se simte încolțită!

Povestea Cea Adevărată este că la Finanțe se întâmplă o Reorganizare. Una Adevărată și Profundă care Dizloca niște “găști” pe care nimeni niciodată nu a avut interesul și curajul să le dizloce! Și acum, Dinozaurii, speriați că pleacă acasă și că rămân fără obiectul Activității, s-au pus pe treabă! Dar chiar și așa, tot nu m-așteptam să iasă cu asemenea atacuri și aberații!

Însă, cu sau fără povești din astea “incredibile”, ministerul abia de acum încolo va avea un superdepartament Juridic. Nu ca cele avute până acum care au avut grijă să piardă toate procesele statului român! (ex. Speță Micula).

Ar fi tare trist ca specula această ordinară, pe care acești dinozauri bătrâni ai ministerului o fac Doar că să împiedice această reorganizare și să rămână pe funcții, să reușească să împiedice reforma din minister. Însă dacă le reușește manevra, e grav! Înseamnă că Nu ne mai facem bine, Niciodată!

E cu tic tac acum. Așteptăm să vedem ce se întâmplă zilele acestea !

Cât despe ministru, eu am mai scris și mă repet, cu plăcere chiar! E un tip și deștept și corect!
Așa că, după ce se termină toată nebunia asta, o să-l provoc eu la un Dialog.
Să ne explice pe cine a deranjat așa de tare de acum îl aleargă unii cu terenurile prin oraș. :)))))”, a dezvăluit Denie Rifai pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Tudorel Toader publică un SMS de la Marian Oprişan. Ce reproșuri îi aducea fostul lider vrâncean

Mihnea Tudor

Primul semn că ”mariajul” s-a terminat: Un lider solicită separarea ALDE de Pro România

Saghin Cristian

Nicuşor Dan denunță ”cultul personalității fostului primar” și scoate inscripţia „Primăria Capitalei” de pe vehiculele STB

Saghin Cristian

Gabriela Firea a fost operată de urgență

Gloria Pascu

Ciolacu: A-l preţui pe Eminescu înseamnă să dovedeşti ca stat – prin fapte, nu doar prin palavre – respectul cuvenit Educaţiei şi Culturii naţionale, două domenii care astăzi, din păcate, suferă cumplit

Mihnea Tudor

Iulian Bulai, halucinant: Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”! Luat în bășcălie de internauți: Ai greșit pastilele

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »