Denise Rifai e radicală cu Firea: ”La revedere, duamna primar”

Fosta realizatoare de la Realitatea, Denise Rifai, a comentat în stilul său caracteristic delegarea atribuțiilor de serviciu ale primarului general al capitalei Gabriela Firea, în plină epidemie de coronavirus.

Denise Rifai a scris pe pagina sa de Facebook:

”Eeee. Cand eu va spuneam de Primarita noastra Zdringhi-Linghi ca e doar cu banii aruncati pe beculete, concerte si cocosei de design pascal…..
Bine, dar Cumva dorinta Duamnei de a se spala pe maini, noua bucurestenilor ne face un mare bine!
Viceprimarul, Aurelian Badulescu, e un tip care chiar stie administratie si e barbat gospodar !
Stiu ca e figura controversata insa dincolo de certurile de show off politic, invectivele de si le arunca ostentativ toti cei din clasa politica, omul asta o sa faca treaba !
Deci Multumim, duamna Primar! La revedere !!!!

Ps. Stie cineva când sunt alegerile ????”, este postarea Denisei, de pe pagina sa deFacebook..

Firea, atribuții delegate

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Bădulescu atribuţiile privind situaţiile de urgenţă, începând de vineri până la încetarea mandatului.

”Începând cu data de 20.03.2020, se deleagă domnului viceprimar general Bădulescu Aureliantoate atribuţiile prevăzute de lege privind situaţiile de urgenţă (incendiu, cutremur, îmbolnăviri în masă, precum şi alte riscuri asimilate sau evenimente de calamitate) la nivelul Municipiului Bucureşti, până la încetarea mandatului Primarului General al municipiului Bucureşti, doamna Gabriela Firea””, se arată în dispoziţia semnată de Gabriela Firea şi postată pe site-ul Primăriei Capitalei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

denise rifaifireafirea rifaiștiri pe scurt
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes