Denise Rifai revine cu cele 40 de întrebări: Invitata de marți, Andreea Marin

Denise Rifai revine cu cele 40 de întrebări: Invitata de marți, Andreea Marin
Denise Rifai revine cu cele 40 de întrebări: Invitata de marți, Andreea Marin

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, este invitata primei ediții a celui de-al doilea sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată marți, 24 august, de la 22:30, la Kanal D!

Cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune, Andreea Marin este jurnalist, producător, prezentator, și s-a implicat, de-a lungul vieții, în organizarea și promovarea a zeci de campanii umanitare. Supranumită , Andreea Marin este Ambasador UNICEF și a fost prima vedetă din Romania aleasă pentru a reprezenta această organizație.

Andreea Marin și-a început cariera de jurnalist la TVR Iași, la vârstă de 19 ani, unde a fost reporter de știri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii “Țara lui Piticot”, ulterior transferându-se la București, unde a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR. Apoi, timp de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood.

La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă, de către marele om de televiune Valeriu Lazarov, în urma unui casting, să prezinte celebra emisiune “Surprize, surprize”. Andreea Marin a obținut de-a lungul carierei sale zeci de distincții, și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale prezențe feminine din România.

“Care a fost primul salariu de la ?”, “Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?”, “De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?”, “Ați adoptat copii pentru imagine?”, “Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?”, “Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?”, “Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, “Sunteți falsă?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate Andreei Marin, în prima editie a noului sezon a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată marți, 24 august, de la 22:30, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifai andreea marin andreea marin denise rifai denise rifai intraberi rifai
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes