Denise Rifai, supărată pe Nicușor Dan: Orașul pică pe noi și toată lumea vorbește de cârlionții primarului

Jurnalista Denise Rifai comenteaza pe pagina sa de socializare ”referendumul” inițiat de primarul genral Nicușor Dan legat de lungimea părului său, dar și a problemelor cu care se confruntă Capitală:

”Nu nu stiu ce regim de viata au domnii de la USRPLUS, dar pe mine m-au cam bagat la idei. Deci. Unicul subiect la moda apropos de Primarul Capitalei a ajuns podoaba sa capilara.
Oamenii nu mai au nici apa rece intre timp, orasul e un dezastru total si domnul
Primar e ocupat cu un referendum pe fbk in urma caruia sa se lase convins sa se tunda!

Iar mai nou, Nicusor Dan si-a facut un titlu de glorie din faptul ca s-a lasat convins sa se tunda! Treaba e ca e pe bune!!!!!

Deci: orasul pica pe noi si toata lumea vorbeste de carliontii primarului. Iar primarul, de parca ar fi rezolvat radetul, prezinta chestiunea tunsului care o maaare realizare.

Ma intreb. Oare bucurestenii l-au votat pe Nicusor Dan ca sa vada cam cat ii creste parul ???!

Pe de alta parte, cetateana Clotilde le spune locuitorilor de la S1 ca e lumea rea si ca sobolanii de pe strazi nu-s de fapt sobolani, ca gunoiul nu e gunoi si ca presa e potrivnica! Cred ca maine ne va anunta adevaratul obiectiv de mandat: sa anunte ca a reusit sa invete limba romana!”, scrie, miercuri, Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

Jurnalista își încheie postarea cu o concluzie personală: ”Încep sa cred ca acest partid USRPLUS are ca scop unic – dezvoltarea personala a liderilor sai, din si cu bani publici. Unul se tunde si celalalt invata lb romana.
Maine oare ce ne va mai trazni???!

#sos#romania”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

clotide armand gunoidenise rifaidenise rifai nicusor danlungime par nicusor dannicusor dan
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes