Doi falși dentiști au ajuns pe mâna poliției. Aceștia își desfășurau activitatea din 2017

Dentiști, falși, din Bucureşti, cercetaţi de poliţişti. Aceștia își desfășurau activitatea din 2017
Dentiști, falși, din Bucureşti, cercetaţi de poliţişti. Aceștia își desfășurau activitatea din 2017

O femeie şi un bărbat, care ar fi exercitat, fără drept, profesia de medic stomatolog, încă din 2017, la un cabinet din Bucureşti, sunt cercetaţi de poliţişti. 

Cei doi, dar şi mai mulţi martori vor fi audiaţi la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei  Capitalei. Anchetatorii au făcut mai multe percheziţii.

”Astăzi, 23.03.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pun în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară in Municipiul Bucureşti, dintre care unul la sediul un cabinet medical neautorizat, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetari sub aspectul  săvârşirii infractiunilor de înşelăciune, exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, vătămare corporală din culpă , fals material în inscrisuri oficiale, falsificarea de instrumente oficiale şi folosirea instrumentelor false”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că ”fără a avea drept de liberă practică,  două persoane, o femeie şi un bărbat, ar fi exercitat în perioada 2017-2021, într-un cabinet stomatologic neautorizat din Bucureşti, profesia de medic stomatolog”.

”Astfel ar fi indus în eroare pacienţii, fiind produse vătămări corporale, precum şi un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei. De asemenea, a reieşit faptul, ca fără drept, cele două persoane ar fi eliberat şi reţete pentru tratamente medicale”, au mai transmis poliţiştii, potrivit news.ro.

Cele două persoane urmează a fi audiate la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei. De asemenea vor fi audiaţi mai mulţi martori. 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bucuresticercetati politiedentisti falsiexercitare fara drept libera practicamedic stomatolog
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes