Denunț penal pentru Gabriela Firea și Daniel Florea

Denunț penal pentru Gabriela Firea și Daniel Florea
Denunț penal pentru Gabriela Firea și Daniel Florea

USR anunță, sâmbătă, că a depus un denunț penal împotriva primarului general al Capitalei și a primarului Sectorului 5:

”Ieri, USR Sector 5 a înaintat Directiei Naționale Anticorupție un denunț penal împotriva lui Daniel Florea și a Gabrielei Firea, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și de împiedicare a exercitării drepturilor electorale.

Deoarece comportamentul mizerabil este deja marcă înregistrată PSD, Daniel Florea a orchestrat perturbarea prin zgomot (claxoane, motoare ambalate) și dușuri cu dezinfectant a participanților la conferința de presă susținută de Nicușor Dan ieri, candidatul dreptei la primăria capitalei. Totodată, în zona în care Nicușor susținea conferința de presă au fost parcate autoutilitarele inscripționate cu însemnele primarului (#DF, #Fapte) pentru a obtura vederea spre zona pentru care Nicușor propune metrou ușor pe infrastructura existentă de cale ferată, în vreme ce #DF o desființează.

Evenimentul acesta vine după episodul din 6 iunie, când PSD și-a trimis reprezentantul „de seamă”, Aurelian Bădulescu, să boicoteze o altă conferință de presă, vorbind peste Nicușor Dan și nepermițându-i acestuia să-și expună punctul de vedere.

Firea, Florea și prietenii lor sunt nervoși pentru că e doar o chestiune de timp până pierd Bucureștiul. Tic Tac!”, este anunțul postat de USR sector 5 pe pagina de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

daniel florea denunt penalfirea denunt penalusr denunt penal
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes