Deputata PNL Adriana Săftoiu explică de ce a votat PENTRU redeschiderea piețelor

Deputata PNL Adriana Săftoiu a anunţat că a votat pentru proiectul de lege amendat de PSD care prevede ca pieţele în spaţii închise să rămână deschise. Ea a precizat că avea ceva îndoieli privind închiderea acestora, însă după discuţii cu cei din comisiile de specialitate a decis să voteze pentru adoptarea inţiativei legislative.

Am votat pentru deschiderea pieţelor. Aveam ceva îndoieli privind închiderea, dar era nevoie si de punctul de vedere al colegilor care sunt în comisiile de specialitate. M-au convins prin mesajele de pe grupul de WhatsApp si prin votul lor favorabil din comisiile de specialitate. Că in plen au votat precum degetul ridicat, adică abţinere (oribilă optiune, sunt ţări unde nu există acest tip de vot) e altă problemă si nu e a mea, pe mine m-au convins atunci când au gândit si am votat “pentru” legea pe care au confirmat-o în comisii”, a scris Adriana Săftoiu marţi pe Facebook.

Ne lepădăm de Satana

Comisia pentru buget a Camerei Deputaţilor a adoptat marţi un raport de admitere la proiectul de lege care aprobă OUG 78/2019 privind modificarea unor acte normative şi stabilirea unor măsuri în domeniul agriculturii, precum şi pentru aprobarea unor măsuri fiscal – bugetare. Un amendament al lui Marcel Ciolacu şi senatorul PSD Daniel Zamfir admis prevede ca pieţele în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante şi talciocurile să rămână deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Iniţiativa legislativă a primit votul decizional de adoptare în plenul de marţi al Camerei Deputaţilor. Legea merge la promulgare.

Deputatul PSD Daniel Suciu a anunţat în plenul de marţi al Camerei că liberalii au votat în Comisia pentru buget pentru amendamentul social-democraţilor prin care pieţele în spaţii închise rămân deschise, cu respectarea normelor de protecţie sanitară, chiar dacă Guvernul a decis închiderea acestora, în măsurile de restricţie intrate luni în vigoare.

„Pentru că ieri până şi cea mai inocentă rugăciune a fost transformată în ceva de bătălie politică, chiar şi înger îngeraşul meu, o să îi rog pe colegii noştri, dacă tot au această apropriere faţă de biserică, să încerce alt verset din Biblie care ne spune ‘ne lepădăm de Satana‘ ”, a adăugat Suciu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adriana saftoiune lepadam de satanasaftoiu vot pietevot deschidere piete
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes