Deputații Forța Dreptei inițiază, alături de USR, moțiunea simplă împotriva Ministrului Energiei

După toate măsurile chinuite referitoare la creșterea facturilor la energie și gaze, care au avut un impact nesatisfăcător asupra românilor, și pentru că nu are nicio idee concretă despre cum poate fi evitată tragedia financiară prin care vor trece românii în această iarnă, Virgil Popescu trebuie demis cât mai repede. Până acum, pentru aceste măsuri neconcludente, modificate încontinuu de au dat peste cap firmele care urmau să le pună în practică, Guvernul a rămas cu promisiunile iar firmele cu plata efectivă, din banii lor, a compensărilor.

Nu îl demite N. Ciucă, așa că vom iniția noi, alături de USR, moțiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. La precedentele două moțiuni inițiate sesiunea trecută, Ministrul Energiei a fugit, acoperit de coaliția PSD-PNL-UDMR. Nu va ține la nesfârșit.

Deputații Forța Dreptei susțin, prin semnăturile lor, moțiunea simplă.

Situația românilor, inclusiv a companiilor, implicit a salariaților acestora, va fi dramatică în această iarnă. O spun toți specialiștii, se vede cu ochiul liber de către toți românii care se uită siderați la anunțurile festiviste ale Guvernului, care arată ca și cum ar fi complet rupt de realitate!
Trebuie schimbat urgent Virgil Popescu!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

demitere virgil popescu motiune cenzura popescu motiune de cenzura
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes