Deputații Solomon și Stativă contestă amenzile din șaormerie

Adrian Solomon și Irinel Stativă, deputații PSD care au făcut scandal la o șaormerie din Capitală, după care au fost amendați că purtau măști de protecție și au adresat injurii, au contestat în instanță sancțiunile primite.

Cei doi deputați au fost amendați la începutul lunii iulie cu suma de 2.600 de lei după ce au făcut un scandal de zile mari într-o șaormerie din Capitală după ce angajații le-au solicitat să poarte mască de protecție, măsură obligatorie în spațiile închise din țară. Când polițiștii au intervenit în scandal au fost înjurați de Adrian Solomon și Irinel Stativă.

Polițiștii au analizat înregistrările video din local și ulterior i-au mai amendat pe cei doi deputați cu încă 4.000 de lei pentru nu au purtat mască de protecție în incinta șahormeriei din București.

Se pare că Adrian Solomon a contestat cele două amenzi pe data de 29 iulie, iar Irinel Stativă luni, 3 august. Primul dintre ei a declarat că a făcut acest lucru „pentru că așa am vrut eu” și a anunțat că va da în judecată „poliția”, potrivit Digi24. În plus, cei doi deputații PSD sunt acuzați de rasism de CNCD.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adrian solomon deputat deputati saormerie amenzi deputatii solomon si stativa irinel stativa deputat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes