Deputatul Șovăială, contracandidatul lui Turcan la șefial PNL Sibiu

Deputatul Șovăială, conracandidatul lui Turcan la șefial PNL Sibiu
Deputatul Șovăială, conracandidatul lui Turcan la șefial PNL Sibiu

Alegerile interne din PNL par imprevizile și pline surprize, dovadă că, pentru șefia PNL Sibiu, s-a înscris în cursă, în calitate de contracandidat al Ralucăi Turcan, și deputatul liberal Constantin Șovăială.

“Îmi imaginez că este o surpriză pentru unii colegi, dar după părerea mea, adevărata surpriză pentru o filială precum cea sibiană era ca nimeni să nu contracandideze actualul președinte.

Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru ceva! Pentru un PNL Sibiu întors între oameni și pentru oameni (liberali sau nu), pentru un partid care să vadă realitățile și nu să și le inventeze, pentru un partid care face publicitate rezultatelor și nu confundă publicitatea cu rezultatele.

Un coleg față de care am un respect deosebit spunea la alegerile locale de anul trecut că e convins că “se poate mai mult și mai bine”. Deși, probabil e adevărat și în cazul acesta, nu am să spun că se poate “mai mult și mai bine”, dar am să spun că se poate altfel! Se poate, spre exemplu, cu modestie și decență, cu bun simț, cu stimă față de oameni și cu frică de Dumnezeu.

Cunosc foarte bine organizația PNL-Sibiu și știu cum putem avea rezultate mai bune pentru sibieni. Indiferent câte funcții publice am avut, am fost mereu la Sibiu și pentru Sibiu. Cred că împreună, putem muta proiectele din comunicate și postările de Facebook în realitate. Ce am făcut până acum a fost bine, dar vom înceta să facem poze doar cu panouri, hărți și terenuri goale, ci să punem în aplicare aceste proiecte și să comunicăm doar la final – în spate cu noul spital construit, autostrăzi date în funcțiune, drumuri reparate, rețele de apă-canal noi, parcări și noi investiții în tot județul. Colegii mă cunosc și știu că sunt omul faptelor. Avem #detreabă!

Voi explica tuturor colegilor dispuși să mă asculte, în detaliu, rațiunea candidaturii mele și le voi prezenta de-a lungul săptămânilor următoare ideile pe care le am. Sunt convins că o competiție corectă la vârful PNL Sibiu nu poate face decât bine filialei și chiar celor care își dispută președinția.”, scrie Constantin Șovăială, pe rețelele de scoailizare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

candieaza constantin sovaiala raluca turcan sefia pnl sibiu
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes