Derapaj rasist la USR: Un politician cu funcție importantă la nivel local a postat un mesaj deranjant

Un nou scandal în care este implicat un politican USR. Partidul condus de către Cătălin Drulă, după demisia lui Dacian Cioloș, este implicat într-o controversă cu accente rasiste, apăruta pe o rețea de socializare.

Dorian Curcanu, consilier municipal USR, și-a arătat susținerea față de echipa locală, UTA Arad, printr-un mesaj mai puțin obișnuit pentru politicienii români. Curcanu i-a jignit pe suporterii echipei adverse:

Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor! PS. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”, a scris consilierul local pe contul personal de Facebook.

Valul de critici a venit imediat, pentru că mesajul a fost considerat rasist. Astfel, a fost și raportat, iar partea din mesajul buculucaș, ștearsă.

Dorian Curcanu, consilier local din partea USR, are 31 de ani, de profesie inginer.

Meciul dintre UTA Arad și Rapid se va juca sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul din Arad. Partida se va disputa în play-out-ul Ligii 1. Confruntarea este așteptată cu entuziasm de suporterii din vestul țării, pentru că biletele s-au vândut „ca pâinea caldă”. Aproximativ 12.000 de suporteri sunt așteptați la meciul din campionatul intern.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

curcanu arad derapaj rasist usr dorian curcanu usrconsilier arad
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes